Statistics:
Visits: 744 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute de cartofi
Q: | Intreaba despre Chiftelute de cartofi |
Ingrediente
1 1/2 kg cartofi, 100 g ceapă, 2 ouă, 150 g făină, 150 ml ulei, sare, piper.
Mod de prepapare
Se fierb cartofii în coajă şi, după ce au fiert, se curăţă, se lasă să se răcească şi se trec prin maşina de tocat. Intre timp, ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei, se scurge şi se adaugă la cartofii daţi prin maşina de tocat. Se adaugă apoi ouăle, piperul, sarea şi 3/4 din făină (cu făina rămasă se presară fundul pe care se fac chifteluţele). Se amestecă totul repede, se formează un sul din care se taie bucăţi de 40-50 g, cărora li se dă formă de chifteluţe ce se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în ulei bine încins.
1 1/2 kg cartofi, 100 g ceapă, 2 ouă, 150 g făină, 150 ml ulei, sare, piper.
Mod de prepapare
Se fierb cartofii în coajă şi, după ce au fiert, se curăţă, se lasă să se răcească şi se trec prin maşina de tocat. Intre timp, ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei, se scurge şi se adaugă la cartofii daţi prin maşina de tocat. Se adaugă apoi ouăle, piperul, sarea şi 3/4 din făină (cu făina rămasă se presară fundul pe care se fac chifteluţele). Se amestecă totul repede, se formează un sul din care se taie bucăţi de 40-50 g, cărora li se dă formă de chifteluţe ce se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în ulei bine încins.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :