Statistics:
Visits: 802 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Biscuiti pentru ceai
Q: | Intreaba despre Biscuiti pentru ceai |
Ingrediente:
Făină 1,6 kg, unt 300 g. ouă 6 buc, zahăr 700 g, smantană 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, coniac 50 ml, praf de copt 3 plicuri, lămaie 150 g.
Mod de preparare:
Untul se amestecă cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, smantana, coniacul, praful de copt stins cu zeamă de lămaie, albuşurile bătute spumă, făina şi coaja de lămaie rasă şi se frămantă, pană ce se obţine un aluat omogen. Se întind foi care se taie cu paharul sau cu forme de decupat coca, se aşează în tăvi neunse şi se coc la un foc domol.
Făină 1,6 kg, unt 300 g. ouă 6 buc, zahăr 700 g, smantană 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, coniac 50 ml, praf de copt 3 plicuri, lămaie 150 g.
Mod de preparare:
Untul se amestecă cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, smantana, coniacul, praful de copt stins cu zeamă de lămaie, albuşurile bătute spumă, făina şi coaja de lămaie rasă şi se frămantă, pană ce se obţine un aluat omogen. Se întind foi care se taie cu paharul sau cu forme de decupat coca, se aşează în tăvi neunse şi se coc la un foc domol.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :