FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,088
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Efectele curative ale castravetelui si cepei

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Efectele curative ale castravetelui si cepei

 Q:   Intreaba despre Efectele curative ale castravetelui si cepei       
Efectele curative ale castravetelui si cepei Castravetele conţine o mare cantitate de apă, dar are şi iod. Fiind un bun diuretic, elimină toxinele acumulate în corp. Fiindcă în coaja sa are foarte multe vitamine, este recomandat să nu fie consumat decojit, ci să fie doar bine spălat sub jet de apă, cu o periuţă. Se mănancă tăiat în rondele, sub formă de salată sau fiert, pentru persoanele care au un stomac mai delicat.

Ras şi stors, dă o zeamă care, amestecată cu alcool pur. se lasă la macerat şi constituie o apă excepţională pentru tonifierea şi frăgezimea tenului.
Măştile cu rondele de castraveţi proaspeţi ajută tenului şi sunt bune contra arsurilor de soare.

Ceapa este o legumă foarte apreciată. Ea nu este numai gustoasă, dar are o serie de proprietăţi extrem de folositoare organismului nostru.

Ceapa are vitamine care nu se pierd nici chiar la fiert, cum se întamplă cu alte legume. Este antiinfecţioasă, antireumatismală, antiscorbutică, diuretică şi vermifugă. Elimină ureea şi sarea din organism. Are şi proprietăţi antibiotice.
Coaptă şi aplicată pe umflături, le micşorează.

Este foarte bună în crizele de sciatică. In bolile de diabet se mănancă ceapă crudă sau fiartă, ori se bea un ceai făcut din: 4 cepe zdrobite, se dau în clocot cu 1,250 kg apă. Se bea din acest ceai, cate o ceaşcă, dimineaţa, pe stomacul gol.


Tag-uri: fructe, legume, mirodenii



Categorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :