FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 993
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bavareza de ciocolata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bavareza de ciocolata

 Q:   Intreaba despre Bavareza de ciocolata       
Bavareza de ciocolataIngrediente

150-200 g ciocolata, 200 ml lapte, 4 oua, 300 g zahar, 15 g gelatina, 200-300 g piscoturi, 300 g frisca, 30 g unt, 50 ml rom.

Mod de preparare

Se bat intr-un castron ouale cu zaharul, apoi se pune castronul pe foc, se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in apa rece, totul amestecandu-se neintrerupt pana se infierbanta bine, aproape sa dea in fiert.

Se da de o parte si, cand aproape s-a racit, se adauga frisca batuta. Se unge o forma cu unt, se captuseste cu piscoturi stropite cu rom, dupa care se umple cu compozitia preparata mai inainte si se da la rece (2—3 ore).

Pentru scos din forma, v. reteta "Bavareza de caise". La servire se poate garnisi cu frisca.


Tag-uri: bavareza, ciocolata, caise



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :