FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,174
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ardei umpluti cu zarzavat in otet

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ardei umpluti cu zarzavat in otet

 Q:   Intreaba despre Ardei umpluti cu zarzavat in otet       
Ardei umpluti cu zarzavat in otetCa umplutura se foloseste zarzavat diferit:
morcovi, patrunjel radacina, telina, varza alba sau rosie. Se curata toate, se spala, se taie in fire lungi de 4—5 cm si se pun intr-un lighean sau intr-o cratita smaltuita si destul de incapatoare.

Se amesteca toate la un loc, potrivindu-se de sare si se lasa pana a doua zi sa se inmoaie.

A doua zi se aleg ardei grasi, carnosi si intregi carora li se scoate cotorul impreuna cu semintele, dupa care se umplu cu zarzavatul respectiv.

Se aseaza in borcane, se pune deasupra o greutate si se toarna otetul fierbinte care se pregateste astfel:
la 1 l de otet, se adauga 10 g sare, 2—3 foi de dafin, cateva boabe de ienibahar si boabe de piper. Dupa ce s-a turnat otetul fierbinte peste ardeii umpluti, se leaga imediat borcanul cu pergament sau cu celofan si se pune in camara.


Tag-uri: ardei umpluti, zarzavat, otet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 17 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :