FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 701
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Volovane cu legume si cu sos de smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Volovane cu legume si cu sos de smantana

 Q:   Intreaba despre Volovane cu legume si cu sos de smantana       
Volovane cu legume si cu sos de smantanaIngrediente:

Pentru umplutură: 200 g morcovi, 100 g albitură, 200 g mazăre, 1 conopidă mică.
Pentru sos: 60 g unt, 50 g făină, 200 g lapte, 200 g smantană, piper, sare.

Mod de preparare:

Volovanele se prepară ca în reţeta volovane cu ciuperci, iar umplutura se prepară în felul următor: în timp ce legumele fierb, se prepară sosul, se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte uşor amestecand mereu pană ce făina se îngălbeneşte puţin. Se stinge făina cu lapte călduţ, care se toarnă cate puţin şi se amestecă repede cu telul ca să nu se facă cocoloaşe (evitand astfel strecurarea sosului). La urmă se adaugă: smantană, legumele fierte şi tăiate în cubuleţe mici, se potriveşte la gust de sare şi piper după care se mai pune la fiert ca să mai dea într-un singur clocot. Volovanele se umplu cu umplutura fierbinte în momentul servirii.


Tag-uri: aperitive, lapte, legume, conopida



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 28 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :