Statistics:
Visits: 766 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Volovane cu legume si cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Volovane cu legume si cu sos de smantana |
Ingrediente:
Pentru umplutură: 200 g morcovi, 100 g albitură, 200 g mazăre, 1 conopidă mică.
Pentru sos: 60 g unt, 50 g făină, 200 g lapte, 200 g smantană, piper, sare.
Mod de preparare:
Volovanele se prepară ca în reţeta volovane cu ciuperci, iar umplutura se prepară în felul următor: în timp ce legumele fierb, se prepară sosul, se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte uşor amestecand mereu pană ce făina se îngălbeneşte puţin. Se stinge făina cu lapte călduţ, care se toarnă cate puţin şi se amestecă repede cu telul ca să nu se facă cocoloaşe (evitand astfel strecurarea sosului). La urmă se adaugă: smantană, legumele fierte şi tăiate în cubuleţe mici, se potriveşte la gust de sare şi piper după care se mai pune la fiert ca să mai dea într-un singur clocot. Volovanele se umplu cu umplutura fierbinte în momentul servirii.
Pentru umplutură: 200 g morcovi, 100 g albitură, 200 g mazăre, 1 conopidă mică.
Pentru sos: 60 g unt, 50 g făină, 200 g lapte, 200 g smantană, piper, sare.
Mod de preparare:
Volovanele se prepară ca în reţeta volovane cu ciuperci, iar umplutura se prepară în felul următor: în timp ce legumele fierb, se prepară sosul, se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte uşor amestecand mereu pană ce făina se îngălbeneşte puţin. Se stinge făina cu lapte călduţ, care se toarnă cate puţin şi se amestecă repede cu telul ca să nu se facă cocoloaşe (evitand astfel strecurarea sosului). La urmă se adaugă: smantană, legumele fierte şi tăiate în cubuleţe mici, se potriveşte la gust de sare şi piper după care se mai pune la fiert ca să mai dea într-un singur clocot. Volovanele se umplu cu umplutura fierbinte în momentul servirii.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 28 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :