Statistics:
Visits: 961 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Spuma de fragi sau de capsune
Q: | Intreaba despre Spuma de fragi sau de capsune |
Ingrediente
600 g fragi sau capsune, 300 g zahar tos, 2-3 albusuri, 1 lingura de zeama de lamaie.
Mod de preparare
Se spala fragii sau capsunele, se scot coditele si se dau fructele prin sita sau prin masina de stors fructe. Sucul obtinut se adauga in vasul cu albusurile batute bine cu zaharul tos si la care s-a adaugat zeama de lamaie.
Albusurile trebuie batute pana ce spuma este suficient de tare, dupa care se amesteca cu sucul de fructe (pulpa de fructe). Se serveste la cupe, decorandu-se pe deasupra cu cate o capsuna sau fraga.
600 g fragi sau capsune, 300 g zahar tos, 2-3 albusuri, 1 lingura de zeama de lamaie.
Mod de preparare
Se spala fragii sau capsunele, se scot coditele si se dau fructele prin sita sau prin masina de stors fructe. Sucul obtinut se adauga in vasul cu albusurile batute bine cu zaharul tos si la care s-a adaugat zeama de lamaie.
Albusurile trebuie batute pana ce spuma este suficient de tare, dupa care se amesteca cu sucul de fructe (pulpa de fructe). Se serveste la cupe, decorandu-se pe deasupra cu cate o capsuna sau fraga.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 16 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :