Statistics:
Visits: 1,034 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Dulceata de capsune
Q: | Intreaba despre Dulceata de capsune |
Ingrediente
1 kg capsune, 1 kg zahar, 1 Iamaie, 1 lingurita de rom.
Mod de preparare
Se aleg capsune rotunde, mai mici si la fel de moi. Li se scot coditele, se spala sub dus de apa la robinet, se scurg bine de apa, dupa care se aseaza intr-o cratita de 2—4 I, alternativ, straturi de capsune si zahar.
Se pun la fiert pe foc potrivit, se stropesc cu rom si cu zeama de lamaie, urmarindu-se legarea siropului. Cand dulceata este gata se ia de pe foc, se indeparteaza spuma si dupa ce s-a racit se pune in borcane care se acopera cu celofan ud, se leaga cu sfoara si se pastreaza in camara.
1 kg capsune, 1 kg zahar, 1 Iamaie, 1 lingurita de rom.
Mod de preparare
Se aleg capsune rotunde, mai mici si la fel de moi. Li se scot coditele, se spala sub dus de apa la robinet, se scurg bine de apa, dupa care se aseaza intr-o cratita de 2—4 I, alternativ, straturi de capsune si zahar.
Se pun la fiert pe foc potrivit, se stropesc cu rom si cu zeama de lamaie, urmarindu-se legarea siropului. Cand dulceata este gata se ia de pe foc, se indeparteaza spuma si dupa ce s-a racit se pune in borcane care se acopera cu celofan ud, se leaga cu sfoara si se pastreaza in camara.
Tag-uri: dulceata, capsune, dulceata de capsune |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 17 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :