Statistics:
Visits: 1,210 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de crap cu maioneza
Q: | Intreaba despre Salata de crap cu maioneza |
Ingrediente :
Crap : buc (1,5 kg), ceapă 150 g, morcovi 300 g, pătrunjel 300 g, ţelină 200 g, mazăre verde 350 g, gogoşari în oţet 300 g, maioneză, muştar 20 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se pune la fiert în apă cu sare. După 30 min. se pune peştele, se fierbe 10 min., se scoate pe un platou, se lasă să se răcească, se desprinde capul şi coada şi se păstrează. Se dezosează peştele şi se rupe carnea în bucăţi mici. Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se fierb separat în apă cu sare si se taie cuburi. Mazărea se scurge de zeamă şi se clăteşte cu un jet de apă rece. Gogoşarii se taie cuburi.
Maioneza se amestecă cu muştar, se adaugă legumele şi peştele si se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se aşază salata pe un platou, dându-i-se formă de peşte, se aşază capul şi coada de peşte şi se decorează cu maioneza păstrată în acest scop.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Crap : buc (1,5 kg), ceapă 150 g, morcovi 300 g, pătrunjel 300 g, ţelină 200 g, mazăre verde 350 g, gogoşari în oţet 300 g, maioneză, muştar 20 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se pune la fiert în apă cu sare. După 30 min. se pune peştele, se fierbe 10 min., se scoate pe un platou, se lasă să se răcească, se desprinde capul şi coada şi se păstrează. Se dezosează peştele şi se rupe carnea în bucăţi mici. Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se fierb separat în apă cu sare si se taie cuburi. Mazărea se scurge de zeamă şi se clăteşte cu un jet de apă rece. Gogoşarii se taie cuburi.
Maioneza se amestecă cu muştar, se adaugă legumele şi peştele si se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se aşază salata pe un platou, dându-i-se formă de peşte, se aşază capul şi coada de peşte şi se decorează cu maioneza păstrată în acest scop.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: salata, crap, maioneza, ceapa, morcovi, telina, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :