Statistics:
Visits: 888 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata a la rus
Q: | Intreaba despre Salata a la rus |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, morcovi 200 g, mazăre (conservă) 350 g, muştar 40 g, ouă 2 buc, sare de lămâie 2g sau lămâie 100 g, ulei 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se taie cubuleţe. Morcovii se fierb separat şi se taie cubuleţe. Mazărea se scurge de zeamă, se clăteşte cu apă rece şi se amestecă cu cartofii şi morcovii. Se adaugă verdeaţa tocată, sare şi piper şi se amestecă. Maioneza se prepară din ulei, ouă şi zeamă de lămâie, la fel ca pentru salata de boeuf.
Se amestecă cu muştarul şi cu legumele, se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu maioneza reţinută în acest scop.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1 kg, morcovi 200 g, mazăre (conservă) 350 g, muştar 40 g, ouă 2 buc, sare de lămâie 2g sau lămâie 100 g, ulei 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se taie cubuleţe. Morcovii se fierb separat şi se taie cubuleţe. Mazărea se scurge de zeamă, se clăteşte cu apă rece şi se amestecă cu cartofii şi morcovii. Se adaugă verdeaţa tocată, sare şi piper şi se amestecă. Maioneza se prepară din ulei, ouă şi zeamă de lămâie, la fel ca pentru salata de boeuf.
Se amestecă cu muştarul şi cu legumele, se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu maioneza reţinută în acest scop.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :