Statistics:
Visits: 867 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Parfe de cacao
Q: | Intreaba despre Parfe de cacao |
Ingrediente
200 g zahar, 300-400 g frisca, 2-3 linguri de lapte, 30 g cacao, 2 oua, 1 plic de zahar vanilat, 1 coala de pergament.
Mod de preparare
O parte din frisca (circa 100 g) se incalzeste foarte putin, in ea se adauga zaharul si cacaua dizolvata in lapte caldut. Se amesteca pana se dizolva zaharul si se raceste compozitia bine.
Dupa racire se adauga frisca batuta, zaharul vanilat, se amesteca lejer si cu aceasta compozitie se umplu forme speciale pentru parfe, care se inchid ermetic si se introduc in frigider, la congelator.
Dupa inghetare se spala formele cu apa rece, se scoate parfeul din ele si se taie in felii potrivite, apoi se impacheteaza fiecare felie in parte in hartie pergament si se pune din nou in frigider pana la servire.
200 g zahar, 300-400 g frisca, 2-3 linguri de lapte, 30 g cacao, 2 oua, 1 plic de zahar vanilat, 1 coala de pergament.
Mod de preparare
O parte din frisca (circa 100 g) se incalzeste foarte putin, in ea se adauga zaharul si cacaua dizolvata in lapte caldut. Se amesteca pana se dizolva zaharul si se raceste compozitia bine.
Dupa racire se adauga frisca batuta, zaharul vanilat, se amesteca lejer si cu aceasta compozitie se umplu forme speciale pentru parfe, care se inchid ermetic si se introduc in frigider, la congelator.
Dupa inghetare se spala formele cu apa rece, se scoate parfeul din ele si se taie in felii potrivite, apoi se impacheteaza fiecare felie in parte in hartie pergament si se pune din nou in frigider pana la servire.
Tag-uri: parfe, cacao, parfe de cacao |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 17 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :