FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 875
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Parfe de cacao

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Parfe de cacao

 Q:   Intreaba despre Parfe de cacao       
Parfe de cacaoIngrediente

200 g zahar, 300-400 g frisca, 2-3 linguri de lapte, 30 g cacao, 2 oua, 1 plic de zahar vanilat, 1 coala de pergament.

Mod de preparare

O parte din frisca (circa 100 g) se incalzeste foarte putin, in ea se adauga zaharul si cacaua dizolvata in lapte caldut. Se amesteca pana se dizolva zaharul si se raceste compozitia bine.

Dupa racire se adauga frisca batuta, zaharul vanilat, se amesteca lejer si cu aceasta compozitie se umplu forme speciale pentru parfe, care se inchid ermetic si se introduc in frigider, la congelator.

Dupa inghetare se spala formele cu apa rece, se scoate parfeul din ele si se taie in felii potrivite, apoi se impacheteaza fiecare felie in parte in hartie pergament si se pune din nou in frigider pana la servire.


Tag-uri: parfe, cacao, parfe de cacao



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 17 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :