Statistics:
Visits: 850 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de cartofi cu macrouri
Q: | Intreaba despre Salata de cartofi cu macrouri |
Ingrediente :
Cartofi 1kg, macrouri 750 g, dafin 2 foi, castraveţi în oţet 200 g, ceapă 250 g, mere 400 g, maioneză 600 g, muştar 20 g, oţet 9° 60 ml, măsline 150 g, ouă 3 buc, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coaja, se curăţă şi se taie feliuţe subţiri. Macrourile se fierb în apă, în care s-a pus o lingură de oţet, sare şi 2 foi de dafin, se scot fileurile şi se taie cuburi. Castraveţii se taie julien, ceapa se taie peştişori, se fierbe 10 min. în două linguri de oţet şi patru linguri de apă şi apoi se strecoară, iar merele se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie julien. Maioneza se amestecă cu muştarul, se subţiază cu zeama în care a fiert ceapa, se amestecă cu celelalte componente ale salatei şi se condimentează cu piper şi sare.
Se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu măsline şi felii de ouă.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1kg, macrouri 750 g, dafin 2 foi, castraveţi în oţet 200 g, ceapă 250 g, mere 400 g, maioneză 600 g, muştar 20 g, oţet 9° 60 ml, măsline 150 g, ouă 3 buc, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coaja, se curăţă şi se taie feliuţe subţiri. Macrourile se fierb în apă, în care s-a pus o lingură de oţet, sare şi 2 foi de dafin, se scot fileurile şi se taie cuburi. Castraveţii se taie julien, ceapa se taie peştişori, se fierbe 10 min. în două linguri de oţet şi patru linguri de apă şi apoi se strecoară, iar merele se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie julien. Maioneza se amestecă cu muştarul, se subţiază cu zeama în care a fiert ceapa, se amestecă cu celelalte componente ale salatei şi se condimentează cu piper şi sare.
Se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu măsline şi felii de ouă.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :