Statistics:
Visits: 691 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu indive
Q: | Intreaba despre Pui cu indive |
Ingrediente
1 kg pui, 600 g indive, 120 g unt, 50 ml vin, piper, sare.
Mod de preparare
Puiul se taie in sferturi sau in bucăţi care se sărează şi se prăjesc in jumătate din cantitatea de unt, apoi se sting cu puţină apă şi se inăbuşă cu capacul acoperit.
Intre timp, se curăţă indivele, se crestează in patru şi se pun la brezat cu restul de unt şi cateva linguri cu supă de oase şi cu sare.
Se brezează sub capac timp de 20—30 min, după care se adaugă la carne.
Se adaugă şi vinul, piper, sare, după gust, apoi cratiţa cu mancare se introduce in cuptor pentru 10—20 min, ca să scadă zeama.
Dacă mancarea este prea scăzută, se mai adaugă 2—3 linguri de supă de oase sau vin.
1 kg pui, 600 g indive, 120 g unt, 50 ml vin, piper, sare.
Mod de preparare
Puiul se taie in sferturi sau in bucăţi care se sărează şi se prăjesc in jumătate din cantitatea de unt, apoi se sting cu puţină apă şi se inăbuşă cu capacul acoperit.
Intre timp, se curăţă indivele, se crestează in patru şi se pun la brezat cu restul de unt şi cateva linguri cu supă de oase şi cu sare.
Se brezează sub capac timp de 20—30 min, după care se adaugă la carne.
Se adaugă şi vinul, piper, sare, după gust, apoi cratiţa cu mancare se introduce in cuptor pentru 10—20 min, ca să scadă zeama.
Dacă mancarea este prea scăzută, se mai adaugă 2—3 linguri de supă de oase sau vin.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :