FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,270
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pandispan pufos

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pandispan pufos

 Q:   Intreaba despre Pandispan pufos       
Pandispan pufosIngrediente:

Făină 150 g, amidon 150 g, ouă 6 buc, zahăr pudră 300 g, zahăr vanilat 1 plic, lămaie 100 g, praf de copt 1 plic, gare.

Mod de preparare:

Se separă gălbenuşurile de albuşuri. Se amestecă 200 g zahăr cu gălbenuşurile, se adaugă coaja rasă de lămaie, praful de copt dizolvat in zeamă de lămaie, zahărul vanilat şi sarea, iar la sfarşit se pune făina şi amidonul. Albuşurile se bat bine, se adaugă restul de 100 g zahăr şi se bat împreună, pană ce spuma se îngroaşă. Se amestecă albuşurile cu restul compoziţiei, se toarnă în tăvi tapetate cu hartie şi se coace la un foc iute la început şi se reduce intensitatea focului, după ce pandişpanul a crescut.


Tag-uri: faina, pandispan, zahar, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :