Statistics:
Visits: 1,270 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pandispan pufos
Q: | Intreaba despre Pandispan pufos |
Ingrediente:
Făină 150 g, amidon 150 g, ouă 6 buc, zahăr pudră 300 g, zahăr vanilat 1 plic, lămaie 100 g, praf de copt 1 plic, gare.
Mod de preparare:
Se separă gălbenuşurile de albuşuri. Se amestecă 200 g zahăr cu gălbenuşurile, se adaugă coaja rasă de lămaie, praful de copt dizolvat in zeamă de lămaie, zahărul vanilat şi sarea, iar la sfarşit se pune făina şi amidonul. Albuşurile se bat bine, se adaugă restul de 100 g zahăr şi se bat împreună, pană ce spuma se îngroaşă. Se amestecă albuşurile cu restul compoziţiei, se toarnă în tăvi tapetate cu hartie şi se coace la un foc iute la început şi se reduce intensitatea focului, după ce pandişpanul a crescut.
Făină 150 g, amidon 150 g, ouă 6 buc, zahăr pudră 300 g, zahăr vanilat 1 plic, lămaie 100 g, praf de copt 1 plic, gare.
Mod de preparare:
Se separă gălbenuşurile de albuşuri. Se amestecă 200 g zahăr cu gălbenuşurile, se adaugă coaja rasă de lămaie, praful de copt dizolvat in zeamă de lămaie, zahărul vanilat şi sarea, iar la sfarşit se pune făina şi amidonul. Albuşurile se bat bine, se adaugă restul de 100 g zahăr şi se bat împreună, pană ce spuma se îngroaşă. Se amestecă albuşurile cu restul compoziţiei, se toarnă în tăvi tapetate cu hartie şi se coace la un foc iute la început şi se reduce intensitatea focului, după ce pandişpanul a crescut.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :