Statistics:
Visits: 833 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Omleta sufle cu marmelada
Q: | Intreaba despre Omleta sufle cu marmelada |
Ingrediente:
Pentru 2 porţii: 4 ouă, 30 g unt, 2- 3 linguri de marmeladă, 2- 3 linguri de lapte sau apă rece, 1 lingură de zahăr.
Mod de preparare:
Diferenţa între omleta simplă şi omleta sufle constă doar în faptul că se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se bat spumă, iar gălbenuşurile se bat puţin cu sare, zahăr şi cu 2- 3 linguri de lapte sau apă rece, după care se amestecă uşor cu albuşurile bătute spumă. Se pune la încălzit o tavă cu puţin unt, se toarnă în ea compoziţia de omletă şi se introduce în cuptor. Cand omleta a crescut şi s-a rumenit se scoate din cuptor, se unge cu marmeladă şi se rulează. Se serveşte presărată cu zahăr pudră. Se poate prepara şi în tigaie mai mare în loc de tavă.
Pentru 2 porţii: 4 ouă, 30 g unt, 2- 3 linguri de marmeladă, 2- 3 linguri de lapte sau apă rece, 1 lingură de zahăr.
Mod de preparare:
Diferenţa între omleta simplă şi omleta sufle constă doar în faptul că se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se bat spumă, iar gălbenuşurile se bat puţin cu sare, zahăr şi cu 2- 3 linguri de lapte sau apă rece, după care se amestecă uşor cu albuşurile bătute spumă. Se pune la încălzit o tavă cu puţin unt, se toarnă în ea compoziţia de omletă şi se introduce în cuptor. Cand omleta a crescut şi s-a rumenit se scoate din cuptor, se unge cu marmeladă şi se rulează. Se serveşte presărată cu zahăr pudră. Se poate prepara şi în tigaie mai mare în loc de tavă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :