Statistics:
Visits: 805 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mere coapte I
Q: | Intreaba despre Mere coapte I |
Ingrediente:
Mere 2 kg, alune 50 g, stafide 50 g, orez 100 g, zahăr 100 g, lapte 250 ml, ouă 2 buc, unt 100 g, dulceaţă 100 g, sare.
Mod de preparare:
Merele se spală, se scobesc cu o linguriţă de scobit. Orezul se fierbe în lapte cu zahăr şi puţină sare. Se adaugă la orez alunele care au fost prăjite şi zdrobite, 50 g unt, ouăle şi stafidele. Se umplu merele cu această compoziţie, se aşează într-un vas de cuptor în care s-a pus restul de unt, se dă vasul la cuptor pentru 20- 25 min. La servit se pune pe fiecare măr cate o linguriţă de dulceaţă.
Mere 2 kg, alune 50 g, stafide 50 g, orez 100 g, zahăr 100 g, lapte 250 ml, ouă 2 buc, unt 100 g, dulceaţă 100 g, sare.
Mod de preparare:
Merele se spală, se scobesc cu o linguriţă de scobit. Orezul se fierbe în lapte cu zahăr şi puţină sare. Se adaugă la orez alunele care au fost prăjite şi zdrobite, 50 g unt, ouăle şi stafidele. Se umplu merele cu această compoziţie, se aşează într-un vas de cuptor în care s-a pus restul de unt, se dă vasul la cuptor pentru 20- 25 min. La servit se pune pe fiecare măr cate o linguriţă de dulceaţă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :