Statistics:
Visits: 888 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole pastai
Q: | Intreaba despre Fasole pastai |
INGREDIENTE:
2 kg fasole păstăi, 1 ceapă mare, tăiată mărunt, 1 roşie mare, tăiată felii, 2 linguriţe ulei de măsline, 1 linguriţă chimion-pudră, 1 cană pătrunjel tăiat, zeamă de la două lămâi, sare, piper negru şi roşu, după gust, crutoane prăjite în unt (pâine "feliată").
MOD DE PREPARARE:
Se toarnă fasolea într-o oală şi se lasă să fiarbă aproximativ două ore. Se amestecă bine şi se adăugă ingredientele. Se lasă să dea din nou în clocot, apoi se reduce focul şi se mai lasă încă aproximativ cinci minute.
Se consumă de obicei doar cu crutoane de pâine.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
2 kg fasole păstăi, 1 ceapă mare, tăiată mărunt, 1 roşie mare, tăiată felii, 2 linguriţe ulei de măsline, 1 linguriţă chimion-pudră, 1 cană pătrunjel tăiat, zeamă de la două lămâi, sare, piper negru şi roşu, după gust, crutoane prăjite în unt (pâine "feliată").
MOD DE PREPARARE:
Se toarnă fasolea într-o oală şi se lasă să fiarbă aproximativ două ore. Se amestecă bine şi se adăugă ingredientele. Se lasă să dea din nou în clocot, apoi se reduce focul şi se mai lasă încă aproximativ cinci minute.
Se consumă de obicei doar cu crutoane de pâine.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :