FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 890
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Oua cu sos tartar

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Oua cu sos tartar

 Q:   Intreaba despre Oua cu sos tartar       
Oua cu sos tartarIngrediente:

8 ouă, 100 ml ulei, 2- 3 linguri de vin sau puţin oţet, 50 g muştar, 2- 3 legături de ridichi de lună, 1 legătură de mărar, 1 legătură de pătrunjel verde, 100 g ceapă verde sau 2 cepe, sare, piper, cateva fire de tarhon.

Mod de preparare:

Ouăle se fierb tari, se curăţă de coajă şi se taie în felii (numai cinci ouă, restul de ouă se folosesc la prepararea sosului) şi se aşează în straturi alternative cu rondelele de ridichi, cu ceapa verde sau cu felioare de ceapă tăiate foarte subţire, peste care se toarnă sosul tartar pregătit din restul de ouă.
Prepararea sosului: din ouăle rămase se scot gălbenuşurile, se zdrobesc, se adaugă muştar, vin şi se amestecă cu telul, adăugand, ca la maioneză, uleiul, puţin cate puţin, pană se termină.
La sfarşit se adaugă mărar, pătrunjel, tarhon, toate tăiate mărunt şi, după gust, sare şi piper. Pentru decor se toacă 2- 3 albuşuri, puţină verdeaţă, 2- 3 ridichi de lună, se amestecă şi se presară pe deasupra. Astfel garnisite, oale au un aspect de mozaic.


Tag-uri: oua, mustar, vin, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :