Statistics:
Visits: 1,067 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Trufe cu cacao
Q: | Intreaba despre Trufe cu cacao |
Ingrediente:
Biscuiţi superiori 500 g, nuci 400 g, cacao 100 g, ouă 4 buc, zahăr pudră 500 g, unt 200 g, cafea solubilă (Ness) 10 g, coniac 50 ml, vişine din vişinată 500 g.
Mod de preparare:
Cacaoa, cafeaua solubilă, ouăle şi zahărul se amestecă cu 150 ml apă, se pune la foc să se îngroaşe, amestecandu-se tot timpul. După ce s-a îngroşat, se ia de pe foc, se adaugă untul, nucile măcinate şi biscuiţii sfăramaţi şi se amestecă bine. La sfarşit se adaugă coniacul. Se pune compoziţia la rece şi, după ce s-a întărit, se formează trufele de mărimea unei nuci, în care se pun cate o vişină din vişinată şi se pudrează cu cacao. Se dau apoi din nou la rece pentru cateva ore.
Biscuiţi superiori 500 g, nuci 400 g, cacao 100 g, ouă 4 buc, zahăr pudră 500 g, unt 200 g, cafea solubilă (Ness) 10 g, coniac 50 ml, vişine din vişinată 500 g.
Mod de preparare:
Cacaoa, cafeaua solubilă, ouăle şi zahărul se amestecă cu 150 ml apă, se pune la foc să se îngroaşe, amestecandu-se tot timpul. După ce s-a îngroşat, se ia de pe foc, se adaugă untul, nucile măcinate şi biscuiţii sfăramaţi şi se amestecă bine. La sfarşit se adaugă coniacul. Se pune compoziţia la rece şi, după ce s-a întărit, se formează trufele de mărimea unei nuci, în care se pun cate o vişină din vişinată şi se pudrează cu cacao. Se dau apoi din nou la rece pentru cateva ore.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :