Statistics:
Visits: 973 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi noi sote, cu marar
Q: | Intreaba despre Cartofi noi sote, cu marar |
Ingrediente
1,5 kg cartofi noi, 100 g unt sau ulei, sare, mărar.
Mod de prepapare
Cartofii noi nu se curăţă de coajă ci se spală bine şi se freacă cu un prosop umed în care se pune un pumn de sare grunjoasă. După ce se clătesc, se pun la fiert cu apă clocotită cat să-i acopere şi cu puţină sare. (Pentru gust şi aromă, împreună cu cartofii se mai pun la fiert o legătură de mărar, sau cotoare de mărar şi de pătrunjel verde, legate cu aţă). După ce cartofii s-au fiert, se scurg, se scot cotoarele de verdeţuri, iar cartofii se pun într-o tigaie cu ulei încins şi se călesc pană ce se rumenesc puţin. Se mai adaugă sare şi se presară deasupra cu mărar verde tăiat mărunt.
1,5 kg cartofi noi, 100 g unt sau ulei, sare, mărar.
Mod de prepapare
Cartofii noi nu se curăţă de coajă ci se spală bine şi se freacă cu un prosop umed în care se pune un pumn de sare grunjoasă. După ce se clătesc, se pun la fiert cu apă clocotită cat să-i acopere şi cu puţină sare. (Pentru gust şi aromă, împreună cu cartofii se mai pun la fiert o legătură de mărar, sau cotoare de mărar şi de pătrunjel verde, legate cu aţă). După ce cartofii s-au fiert, se scurg, se scot cotoarele de verdeţuri, iar cartofii se pun într-o tigaie cu ulei încins şi se călesc pană ce se rumenesc puţin. Se mai adaugă sare şi se presară deasupra cu mărar verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :