FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,585
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Chisca cu crupe de hrisca sau mei

- De cand se cultiva hrisca in Europa? by Carolina

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chisca cu crupe de hrisca sau mei

 Q:        
Chisca cu crupe de hrisca sau meiIngrediente:

Cap de porc cu guşă 1,5 kg, şorici de porc 1 kg, splină 2 kg, crupe de hrişcă sau mei 500 g, untură 125 g, ceapă 400 g, piper 5 g, sare, maţe de vită subţiri.

Mod de preparare:

Şoriciul, capul de porc cu guşă şi splina se fierb împreună. După ce au fiert, se dezosează capul de porc, se taie toată carnea bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură şi se adaugă la carne împreună cu piperul, sarea şi crupele de hrişcă (sau meiul), care au fost fierte separat. Cu această compoziţie se umplu maţele şi se opăresc timp de circa 45 min. în apă fierbinte cu temperatura de 94- 95°C. Cand se consumă, chiştele se înţeapă cu un ac, se prăjesc într-o cratiţă, sub capac şi se mănancă cu garnituri de legume şi salate.


Tag-uri: chisca. garnitura, carne, mate



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :