FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 910
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu mazare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu mazare

 Q:   Intreaba despre Carne cu mazare       
Carne cu mazareIngrediente

600 g carne, 100 ml ulei sau untură, 150 g ceapă, 1 lingură de bulion, 1 kg mazăre boabe, 2-3 roşii, 1 legătură de mărar, 1 lingură de zahăr, sare, 1 lingură de făină.

Mod de preparare

Se taie carnea în bucăţi (una sau două la porţie), se sărează puţin şi se prăjeşte în ulei înfierbantat pană începe să se rumenească. Se scoate apoi în alt vas, iar în uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată foarte mărunt, se adaugă făina şi împreună se mai călesc puţin, apoi se adaugă bulionul şi se stinge cu apa caldă sau cu supă de oase, lăsîndu-se să fiarbă 5—6 min, după care se strecoară peste carne.

Dacă ceapa a fost tăiată foarte mărunt şi s-a topit, nu mai este nevoie să se strecoare sosul. Cand carnea este gata, se adaugă mazăre fiartă sau din conserve, roşiile şi mărarul tăiate mărunt şi se potriveşte de sare la gust.

Cui îi place poate adăuga şi puţin zahăr. La urmă se fierb împreună 5—6 min.


Tag-uri: carne, mazare, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :