Statistics:
Visits: 686 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tartine cu sote de ciuperci
Q: | Intreaba despre Tartine cu sote de ciuperci |
Ingrediente:
3 chifle, 150 g ciuperci proaspete, 1 ceapă, 50 ml ulei, 2- 3 linguri de vin, 1 legătură de verdeaţă, piper, sare.
Mod de preparare:
După ce s-au curăţat şi spălat, ciupercile se taie mărunt, la fel şi ceapa care se pune la călit în ulei. Cand ceapa s-a înmuiat puţin, se adaugă ciupercile şi împreună se înăbuşă 10- 12 min, apoi se sting cu vin şi se potrivesc de sare şi de piper, adăugandu-se şi pătrunjel tăiat mărunt. Compoziţia se mai căleşte pană scade apa pe care o lasă ciupercile şi apoi se împarte pe jumătăţile de chiflă, care au fost prăjite în prealabil. Se servesc calde.
3 chifle, 150 g ciuperci proaspete, 1 ceapă, 50 ml ulei, 2- 3 linguri de vin, 1 legătură de verdeaţă, piper, sare.
Mod de preparare:
După ce s-au curăţat şi spălat, ciupercile se taie mărunt, la fel şi ceapa care se pune la călit în ulei. Cand ceapa s-a înmuiat puţin, se adaugă ciupercile şi împreună se înăbuşă 10- 12 min, apoi se sting cu vin şi se potrivesc de sare şi de piper, adăugandu-se şi pătrunjel tăiat mărunt. Compoziţia se mai căleşte pană scade apa pe care o lasă ciupercile şi apoi se împarte pe jumătăţile de chiflă, care au fost prăjite în prealabil. Se servesc calde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 28 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :