Statistics:
Visits: 1,020 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tartine cu oua si rosii
Q: | Intreaba despre Tartine cu oua si rosii |
Ingrediente:
Franzela sau chifla, ou, unt, rosii, masline, gogosar.
Mod de preparare:
Feliile de roşii se taie de aceeaşi mărime cu feliile de franzelă sau de chifle destinate pentru tartine. Feliile de franzelă sau jumătăţile de chiflă se ung cu unt, deasupra se aşează cate o felie rotundă de roşie, iar peste roşie se pun felii de ouă fierte tari. Pentru obţinerea unui aspect mai decorativ, felia de ou se taie în două şi se aşează cu albuşul spre interior şi cu gălbenuşul spre exterior (margine), între ele punandu-se cate o steluţă tăiată din gogoşar roşu sau un cerculeţ de măslină.
Tartinele se aşează pe un platou rotund pe care se pun cateva foi de salată verde.
Franzela sau chifla, ou, unt, rosii, masline, gogosar.
Mod de preparare:
Feliile de roşii se taie de aceeaşi mărime cu feliile de franzelă sau de chifle destinate pentru tartine. Feliile de franzelă sau jumătăţile de chiflă se ung cu unt, deasupra se aşează cate o felie rotundă de roşie, iar peste roşie se pun felii de ouă fierte tari. Pentru obţinerea unui aspect mai decorativ, felia de ou se taie în două şi se aşează cu albuşul spre interior şi cu gălbenuşul spre exterior (margine), între ele punandu-se cate o steluţă tăiată din gogoşar roşu sau un cerculeţ de măslină.
Tartinele se aşează pe un platou rotund pe care se pun cateva foi de salată verde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 28 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :