FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 764
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de pasare cu taitei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de pasare cu taitei

 Q:   Intreaba despre Supa de pasare cu taitei       
Supa de pasare cu taiteiIngrediente:

Carne de pasăre 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare. Indată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare. După circa 45 min. se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa tocată mărunt şi se continuă fierberea, pană ce carnea şi legumele sunt fierte. Din făină, ouă şi puţină sare se face un aluat ceva mai tare, care se lasă să se odihnească 30 min. Se întinde o foaie care se face sul, se taie tăiţeii, care se împrăştie pe planşetă şi se lasă să se usuce puţin. Se fierb în apă cu sare, apoi se trec printr-un jet de apă rece, se scurg şi se pun în supă. La servit se adaugă verdeaţa tocată


Tag-uri: morcovi, faina, oua, telina, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :