Statistics:
Visits: 813 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de pasare cu taitei
Q: | Intreaba despre Supa de pasare cu taitei |
Ingrediente:
Carne de pasăre 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare. Indată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare. După circa 45 min. se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa tocată mărunt şi se continuă fierberea, pană ce carnea şi legumele sunt fierte. Din făină, ouă şi puţină sare se face un aluat ceva mai tare, care se lasă să se odihnească 30 min. Se întinde o foaie care se face sul, se taie tăiţeii, care se împrăştie pe planşetă şi se lasă să se usuce puţin. Se fierb în apă cu sare, apoi se trec printr-un jet de apă rece, se scurg şi se pun în supă. La servit se adaugă verdeaţa tocată
Carne de pasăre 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare. Indată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare. După circa 45 min. se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa tocată mărunt şi se continuă fierberea, pană ce carnea şi legumele sunt fierte. Din făină, ouă şi puţină sare se face un aluat ceva mai tare, care se lasă să se odihnească 30 min. Se întinde o foaie care se face sul, se taie tăiţeii, care se împrăştie pe planşetă şi se lasă să se usuce puţin. Se fierb în apă cu sare, apoi se trec printr-un jet de apă rece, se scurg şi se pun în supă. La servit se adaugă verdeaţa tocată
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :