Statistics:
Visits: 867 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleu de cartofi
Q: | Intreaba despre Sufleu de cartofi |
Ingrediente:
5- 6 ouă, 750 g cartofi, 100 g smantană, 50 g făină, 50 g unt, 40 g caşcaval, sare, piper.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi. După ce au fiert se scurg bine de apă şi se trec prin sită, se adaugă făina, untul, sare şi piper după gust şi se amestecă. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, apoi smantana şi se amestecă din nou bine iar la urmă se adaugă albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia într-o formă unsă şi potrivit de mare, încat să nu depăşească mai mult de trei sferturi pereţii formei. Se presară compoziţia cu caşcaval ras, se stropeşte deasupra cu unt topit şi se introduce în cuptor. Cand s-a ridicat şi s-a rumenit este gata şi se poate servi.
5- 6 ouă, 750 g cartofi, 100 g smantană, 50 g făină, 50 g unt, 40 g caşcaval, sare, piper.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi. După ce au fiert se scurg bine de apă şi se trec prin sită, se adaugă făina, untul, sare şi piper după gust şi se amestecă. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, apoi smantana şi se amestecă din nou bine iar la urmă se adaugă albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia într-o formă unsă şi potrivit de mare, încat să nu depăşească mai mult de trei sferturi pereţii formei. Se presară compoziţia cu caşcaval ras, se stropeşte deasupra cu unt topit şi se introduce în cuptor. Cand s-a ridicat şi s-a rumenit este gata şi se poate servi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :