FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 340
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sosuri calde, notiuni de baza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sosuri calde, notiuni de baza

 Q:   Intreaba despre Sosuri calde, notiuni de baza       
Sosuri calde, notiuni de baza Sosurile calde se fac de obicei cu unt si se leaga cu ou sau, cele mai multe, cu faina. Sosurile cu faina se prepara pe baza de rantas stins cu lichid (apa, lapte, suc de rosii etc).

Astazi insa, mai toate gospodinele prefera sosuri fara rantas (grasime incinsa si faina prajita) care nu se recomanda copiilor si mai ales celor suferinzi de stomac.

De aceea se topeste grasimea pe foc fara a o incinge si se adauga faina care a fost diluata intr-un vas cu putina apa calduta.

Se amesteca impreuna si se toarna apoi lapte, zeama de carne, suc de rosii etc, lasamd sosul sa fiarba pana ce se leaga suficient, de consistenta unei smantani subtiri.


Tag-uri: sosuri, sosuri calde, unt, ou



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :