FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 804
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos pascal II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos pascal II

 Q:   Intreaba despre Sos pascal II       
Sos pascal IIIngrediente:

Ouă 5 buc, lămâie 100 g, muştar, ulei 200 g, sifon 300 ml, castraveţi în oţet 100 g, ceapă verde 1 leg, piper, sare.

Cum se prepara:

Se fierb ouăle, se scot gălbenuşurile, se trec prin sită, se adaugă muştarul, se amestecă, se pune uleiul, picătură cu picătură, ca la maioneză, până ce s-a încorporat întreaga cantitate de ulei. Se adaugă zeamă de lămâie şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Castraveţii în oţet se taie felii, se curăţă de seminţe, se toacă mărunt şi se adaugă la sos împreună cu albuşurile trecute prin sită şi cozile de ceapă tînără tăiată mărunt. Se amestecă şi se subţiază cu sifon sau apă cât este nevoie. Se foloseşte la fripturi reci, şuncă, ouă etc.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos pascal, sifon, castraveti murati, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :