FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 647
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos alb pentru rumenit mornay

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos alb pentru rumenit mornay

 Q:   Intreaba despre Sos alb pentru rumenit mornay       
Sos alb pentru rumenit mornayIngrediente:

Sos alb Bechamel 400 g, smântână 100 g, gălbenuşuri 2 buc, caşcaval 75 g, sare.


Mod de preparare:

Sosul alb (a se vedea reţeta nr. 60) se amestecă cu smântână şi se fierbe circa 10 min., se ia de pe foc şi se temperează, se adaugă gălbenuşurile şi se bate cu un tel pentru ca gălbenuşurile să nu se taie, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe câteva minute. După ce sosul se toarnă peste preparatul ce urmează a fi dat la cuptor, se presară pe deasupra cu caşcaval. Este folosit la pregătirea preparatelor din peşte, legume, ouă şi paste făinoase.

sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos, alb, rumenit, monray



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :