Statistics:
Visits: 694 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos alb pentru rumenit mornay
Q: | Intreaba despre Sos alb pentru rumenit mornay |
Ingrediente:
Sos alb Bechamel 400 g, smântână 100 g, gălbenuşuri 2 buc, caşcaval 75 g, sare.
Mod de preparare:
Sosul alb (a se vedea reţeta nr. 60) se amestecă cu smântână şi se fierbe circa 10 min., se ia de pe foc şi se temperează, se adaugă gălbenuşurile şi se bate cu un tel pentru ca gălbenuşurile să nu se taie, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe câteva minute. După ce sosul se toarnă peste preparatul ce urmează a fi dat la cuptor, se presară pe deasupra cu caşcaval. Este folosit la pregătirea preparatelor din peşte, legume, ouă şi paste făinoase.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Sos alb Bechamel 400 g, smântână 100 g, gălbenuşuri 2 buc, caşcaval 75 g, sare.
Mod de preparare:
Sosul alb (a se vedea reţeta nr. 60) se amestecă cu smântână şi se fierbe circa 10 min., se ia de pe foc şi se temperează, se adaugă gălbenuşurile şi se bate cu un tel pentru ca gălbenuşurile să nu se taie, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe câteva minute. După ce sosul se toarnă peste preparatul ce urmează a fi dat la cuptor, se presară pe deasupra cu caşcaval. Este folosit la pregătirea preparatelor din peşte, legume, ouă şi paste făinoase.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :