Statistics:
Visits: 1,106 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de gogosari pentru iarna
Q: | Intreaba despre Salata de gogosari pentru iarna |
Ingrediente:
5 kg gogoşari, 1 l oţet, 1/4 l ulei, 1/4 kg zahăr, 2 linguri miere, 2 linguri sare, piper, foi de dafin, boabe de muştar.
Mod de preparare:
Se curăţă gogoşarii de cotor şi seminţe şi se taie în felii mai mari. Intr-o cratiţă se toarnă oţetul, uleiul, zahărul, mierea, sarea şi mirodeniile şi se dă în clocot. Gogoşarii tăiaţi se opăresc în cratiţă rand pe rand (cam în patru- cinci reprize) după care se scot cu spumiera în alt vas, scurgandu-se bine şi se lasă să se răcească.
Se pun în borcane şi se toarnă soluţia răcită în care au fost opăriţi gogoşarii. Se leagă cu celofan şi se ţin la cămară. Se pot servi după cateva zile, sau se păstrează luni de zile. Au gust dulceag.
5 kg gogoşari, 1 l oţet, 1/4 l ulei, 1/4 kg zahăr, 2 linguri miere, 2 linguri sare, piper, foi de dafin, boabe de muştar.
Mod de preparare:
Se curăţă gogoşarii de cotor şi seminţe şi se taie în felii mai mari. Intr-o cratiţă se toarnă oţetul, uleiul, zahărul, mierea, sarea şi mirodeniile şi se dă în clocot. Gogoşarii tăiaţi se opăresc în cratiţă rand pe rand (cam în patru- cinci reprize) după care se scot cu spumiera în alt vas, scurgandu-se bine şi se lasă să se răcească.
Se pun în borcane şi se toarnă soluţia răcită în care au fost opăriţi gogoşarii. Se leagă cu celofan şi se ţin la cămară. Se pot servi după cateva zile, sau se păstrează luni de zile. Au gust dulceag.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :