Statistics:
Visits: 791 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rata cu varza calita
Q: | Intreaba despre Rata cu varza calita |
Ingrediente :
Raţă 1 buc, ulei 150 g, varză murată 2 kg, roşii 400 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Raţa se sărează, se unge cu ulei şi se frige la cuptor. In timpul frigerii se stropeşte cu jiul format în tavă. După ce este friptă, se lasă să se răcească şi apoi se tranşează. Se desfac foile de varză, se lasă cateva ore în apă rece, se scurg, se taie în faşii mărunte, se storc bine de zeamă şi se călesc în ulei. Se adaugă piperul boabe şi din când în când se toarnă câte puţină apă. Se aşează pe deasupra roşiile tăiate în sferturi şi se dă vasul la cuptor timp de 30 min. La servit, la fiecare porţie de carne se pune cate o cantitate de varză călită.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Raţă 1 buc, ulei 150 g, varză murată 2 kg, roşii 400 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Raţa se sărează, se unge cu ulei şi se frige la cuptor. In timpul frigerii se stropeşte cu jiul format în tavă. După ce este friptă, se lasă să se răcească şi apoi se tranşează. Se desfac foile de varză, se lasă cateva ore în apă rece, se scurg, se taie în faşii mărunte, se storc bine de zeamă şi se călesc în ulei. Se adaugă piperul boabe şi din când în când se toarnă câte puţină apă. Se aşează pe deasupra roşiile tăiate în sferturi şi se dă vasul la cuptor timp de 30 min. La servit, la fiecare porţie de carne se pune cate o cantitate de varză călită.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :