Statistics:
Visits: 701 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rata cu salata de cartofi
Q: | Intreaba despre Rata cu salata de cartofi |
Ingrediente :
Raţă 1 buc, slănină 50 g, ulei 100 g, cartofi 1,25 kg, ouă 3 buc, ceapă 200 g, oţet 9° 40 ml, maghiran 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Se impănează raţa cu slănina, se freacă cu sare, se presară în interior cu maghiran pisat, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă unsă cu ulei şi se frige la cuptor. În timpul frigerii se stropeşte raţa cu sosul format în tavă. Când este gata, se scoate din cuptor şi se taie în porţii, iar jiul format în tavă se pune în sosieră. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie feliuţe subţiri. Ceapa se taie peştişori şi se fierbe 10 min. în oţet amestecat cu apă şi sare. Ouăle se fierb, se curăţă şi se toacă mărunt. Se amestecă apoi cartofii cu ceapa, ouăle, puţin ulei şi se potriveşte gustul de sare, piper şi acru. La servit, la fiecare porţie, se pune o bucată de carne şi o cantitate de salată, iar peste salată se toarnă 1-2 linguri de jiu.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Raţă 1 buc, slănină 50 g, ulei 100 g, cartofi 1,25 kg, ouă 3 buc, ceapă 200 g, oţet 9° 40 ml, maghiran 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Se impănează raţa cu slănina, se freacă cu sare, se presară în interior cu maghiran pisat, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă unsă cu ulei şi se frige la cuptor. În timpul frigerii se stropeşte raţa cu sosul format în tavă. Când este gata, se scoate din cuptor şi se taie în porţii, iar jiul format în tavă se pune în sosieră. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie feliuţe subţiri. Ceapa se taie peştişori şi se fierbe 10 min. în oţet amestecat cu apă şi sare. Ouăle se fierb, se curăţă şi se toacă mărunt. Se amestecă apoi cartofii cu ceapa, ouăle, puţin ulei şi se potriveşte gustul de sare, piper şi acru. La servit, la fiecare porţie, se pune o bucată de carne şi o cantitate de salată, iar peste salată se toarnă 1-2 linguri de jiu.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :