FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,646
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateu cu carne de mistret

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateu cu carne de mistret

 Q:   Intreaba despre Pateu cu carne de mistret       
Pateu cu carne de mistretIngrediente:

Carne de mistreţ 1 kg, ceapă 300 g, slănină crudă 100 g, ouă 4 buc, pesmet alb 100 g, usturoi 20 g, maghiran 1/2 fir, făină 350 g, unt 275 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Carnea de mistreţ, după ce a fost marinată, se taie în bucăţi, se trece prin maşina de tocat împreună cu slănina. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă carnea şi se călesc împreună circa 30 min. Se lasă să se răcească şi se trece încă de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă mujdeiul de usturei, maghiranul pisat, piper, sare, pesmet şi 3 ouă şi se amestecă totul. Din făină şi unt se prepară un aluat franţuzesc, se îmbracă cu el o tavă rotundă, se aşează tocătura în tavă, se acoperă cu altă foaie de aluat, se înţeapă foaia cu o furculiţă, se unge pe deasupra cu ou şi se dă tava la cuptor timp de 45- 56 min. Se consumă cald.


Tag-uri: vanat, pateu, maghiran, pesmet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :