Statistics:
Visits: 1,760 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pateu cu carne de mistret
Q: | Intreaba despre Pateu cu carne de mistret |
Ingrediente:
Carne de mistreţ 1 kg, ceapă 300 g, slănină crudă 100 g, ouă 4 buc, pesmet alb 100 g, usturoi 20 g, maghiran 1/2 fir, făină 350 g, unt 275 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de mistreţ, după ce a fost marinată, se taie în bucăţi, se trece prin maşina de tocat împreună cu slănina. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă carnea şi se călesc împreună circa 30 min. Se lasă să se răcească şi se trece încă de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă mujdeiul de usturei, maghiranul pisat, piper, sare, pesmet şi 3 ouă şi se amestecă totul. Din făină şi unt se prepară un aluat franţuzesc, se îmbracă cu el o tavă rotundă, se aşează tocătura în tavă, se acoperă cu altă foaie de aluat, se înţeapă foaia cu o furculiţă, se unge pe deasupra cu ou şi se dă tava la cuptor timp de 45- 56 min. Se consumă cald.
Carne de mistreţ 1 kg, ceapă 300 g, slănină crudă 100 g, ouă 4 buc, pesmet alb 100 g, usturoi 20 g, maghiran 1/2 fir, făină 350 g, unt 275 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de mistreţ, după ce a fost marinată, se taie în bucăţi, se trece prin maşina de tocat împreună cu slănina. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă carnea şi se călesc împreună circa 30 min. Se lasă să se răcească şi se trece încă de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă mujdeiul de usturei, maghiranul pisat, piper, sare, pesmet şi 3 ouă şi se amestecă totul. Din făină şi unt se prepară un aluat franţuzesc, se îmbracă cu el o tavă rotundă, se aşează tocătura în tavă, se acoperă cu altă foaie de aluat, se înţeapă foaia cu o furculiţă, se unge pe deasupra cu ou şi se dă tava la cuptor timp de 45- 56 min. Se consumă cald.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :