Statistics:
Visits: 815 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta de cartofi cu masline
Q: | Intreaba despre Pasta de cartofi cu masline |
Ingrediente
600-800 g cartofi, 200 g măsline, 100 ml ulei, 2-3 ouă fierte tari, 1 lămaie, 1 ceapă de apă mare, sare piper.
Mod de prepapare
Se fierb cartofii cu cateva ore înainte şi se trec prin sită sau se rad pe râzătoare. Se pun într-un castron, se adaugă măslinele tocate foarte mărunt, la fel şi ouăle fierte, ceapa şi se amestecă turnand cate puţin ulei. Se potriveşte de sare, piper, zeamă de lămaie şi se aşază pe un platou, dandu-i-se o formă estetică şi decorand-o pe deasupra cu jumătăţi de măsline şi cu felioare de ouă fierte tari. Se consumă în ziua preparării.
600-800 g cartofi, 200 g măsline, 100 ml ulei, 2-3 ouă fierte tari, 1 lămaie, 1 ceapă de apă mare, sare piper.
Mod de prepapare
Se fierb cartofii cu cateva ore înainte şi se trec prin sită sau se rad pe râzătoare. Se pun într-un castron, se adaugă măslinele tocate foarte mărunt, la fel şi ouăle fierte, ceapa şi se amestecă turnand cate puţin ulei. Se potriveşte de sare, piper, zeamă de lămaie şi se aşază pe un platou, dandu-i-se o formă estetică şi decorand-o pe deasupra cu jumătăţi de măsline şi cu felioare de ouă fierte tari. Se consumă în ziua preparării.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :