Statistics:
Visits: 695 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua moi cu sos alb gratinate
Q: | Intreaba despre Oua moi cu sos alb gratinate |
Ingrediente:
6 ouă, 50 g făină, 50 g unt, 300 ml lapte, 100 g caşcaval, sare.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle moi, se curăţă de coajă şi se aşează într-o tavă unsă cu unt, iar peste ele se toarnă sosul alb care se prepară după cum urmează: se încălzeşte untul, se presară cu făină, se amestecă 2- 3 min, după care se stinge cu laptele călduţ, se adaugă în sos jumătate din caşcavalul ras şi se potriveşte de sare. După ce se răstoarnă sosul peste ouăle din tavă, se presară deasupra cu restul de caşcaval ras şi se introduc în cuptor, la foc potrivit, ca să se gratineze.
6 ouă, 50 g făină, 50 g unt, 300 ml lapte, 100 g caşcaval, sare.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle moi, se curăţă de coajă şi se aşează într-o tavă unsă cu unt, iar peste ele se toarnă sosul alb care se prepară după cum urmează: se încălzeşte untul, se presară cu făină, se amestecă 2- 3 min, după care se stinge cu laptele călduţ, se adaugă în sos jumătate din caşcavalul ras şi se potriveşte de sare. După ce se răstoarnă sosul peste ouăle din tavă, se presară deasupra cu restul de caşcaval ras şi se introduc în cuptor, la foc potrivit, ca să se gratineze.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :