Statistics:
Visits: 720 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua cu sos de usturoi
Q: | Intreaba despre Oua cu sos de usturoi |
Ingrediente :
Ouă 4 buc, usturoi 10 g, ulei 40 g, bulion de tomate 20 g, pătrunjel verde 1 log. piper, sare.
Mod de preaprare :
Usturoiul se taie feliuţe subţiri şi se căleşte uşor în ulei, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se fierbe circa 10 min. Se adaugă verdeaţă tocată, sare şi piper şi se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească. Ouăle se fierb, se curăţă, se taie în două, se aşează pe un platou, se toarnă sosul peste ele. Se servesc ca gustare.
Ouă 4 buc, usturoi 10 g, ulei 40 g, bulion de tomate 20 g, pătrunjel verde 1 log. piper, sare.
Mod de preaprare :
Usturoiul se taie feliuţe subţiri şi se căleşte uşor în ulei, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se fierbe circa 10 min. Se adaugă verdeaţă tocată, sare şi piper şi se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească. Ouăle se fierb, se curăţă, se taie în două, se aşează pe un platou, se toarnă sosul peste ele. Se servesc ca gustare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :