Statistics:
Visits: 968 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de vin I
Q: | Intreaba despre Sos de vin I |
Ingrediente
Pentru 400 g sos:
4 galbenusuri, 120 g zahar, 300 ml vin, 1/2 baton vanilie.
Mod de preparare
Se pune la fiert vinul cu vanilia si separat se freaca galbenusurile (cat mai proaspete) cu zaharul.
Dupa ce vinul a dat in fiert, se toarna cate putin peste galbenusurile frecate, amestecandu-se incontinuu pana se omogenizeaza, apoi se pune sosul iarasi pe foc si se amesteca pana se infierbanta bine.
Se serveste fierbinte la cesti. Este bun si ca medicament in afectiuni respiratorii (raceli, bronsite etc).
Pentru 400 g sos:
4 galbenusuri, 120 g zahar, 300 ml vin, 1/2 baton vanilie.
Mod de preparare
Se pune la fiert vinul cu vanilia si separat se freaca galbenusurile (cat mai proaspete) cu zaharul.
Dupa ce vinul a dat in fiert, se toarna cate putin peste galbenusurile frecate, amestecandu-se incontinuu pana se omogenizeaza, apoi se pune sosul iarasi pe foc si se amesteca pana se infierbanta bine.
Se serveste fierbinte la cesti. Este bun si ca medicament in afectiuni respiratorii (raceli, bronsite etc).
Tag-uri: sos de vin, sos, vin |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 16 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :