Statistics:
Visits: 1,264 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de cafea
Q: | Intreaba despre Sos de cafea |
Ingrediente
Pentru 400 g sos:
50 g cafea, 200 g zahar, 400 ml lapte, 4 galbenusuri, 10 g faina de cartofi.
Mod de preparare
Jumatate din cantitatile de zahar si lapte se pun la fiert, se adauga esenta de cafea (cafeaua fiarta separat si strecurata prin tifon) si se lasa sa fiarba putin.
Galbenusurile se freaca cu restul de zahar, se adauga faina dizolvata cu 2—3 linguri de lapte rece, apoi se toarna putin cate putin laptele clocotit.
Se pune totul din nou pe plita, se amesteca in continuare pana la infierbantare fara sa clocoteasca, ca sa nu se coaguleze galbenusurile.
Se serveste la budinci sau se poate servi in cupe sau la cesti, ca desert.
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
Pentru 400 g sos:
50 g cafea, 200 g zahar, 400 ml lapte, 4 galbenusuri, 10 g faina de cartofi.
Mod de preparare
Jumatate din cantitatile de zahar si lapte se pun la fiert, se adauga esenta de cafea (cafeaua fiarta separat si strecurata prin tifon) si se lasa sa fiarba putin.
Galbenusurile se freaca cu restul de zahar, se adauga faina dizolvata cu 2—3 linguri de lapte rece, apoi se toarna putin cate putin laptele clocotit.
Se pune totul din nou pe plita, se amesteca in continuare pana la infierbantare fara sa clocoteasca, ca sa nu se coaguleze galbenusurile.
Se serveste la budinci sau se poate servi in cupe sau la cesti, ca desert.
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
Tag-uri: sos de cafea, cafea, sos |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 16 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :