FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,000
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fierberea sosurilor dulci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Fierberea sosurilor dulci

 Q:   Intreaba despre Fierberea sosurilor dulci       
Fierberea sosurilor dulciIntr-un vas mai mare decat cel care contine compozitia se pune la fiert apa si, cand aceasta a dat in fiert, se introduce in apa clocotita vasul care contine compozitia.

Se amesteca tot timpul compozitia pana se ingroasa, fara ca sosul sa dea in fiert. Acest sistem de fierbere se numeste fiert in baie de aburi sau bain-Marie.

Vasul in care se prepara sosul trebuie sa aiba fundul oval. Se recomanda un cazanel de arama special, cositorit.

Sosurile si cremele preparate fara oua, dar cu faina, se lasa sa fiarba bine ca sa nu aiba gust de faina cruda.


Tag-uri: sos dulce, apa, vas



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :