Statistics:
Visits: 791 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi sufle
Q: | Intreaba despre Cartofi sufle |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, ulei 150 g, sare.
Mod de preparare :
Se aleg cartofi de aceeaşi mărime şi se curăţă de coajă. Se taie felii (în lungimea cartofului cu grosimea de 5 mm) şl se şterg bine cu un ştergar. Se pun cartofii într-o cratiţă cu ulei fierbinte, avand grijă să nu se pună unii peste alţii. După 7—8 min. încep să se umfle şi, pe măsură ce se umflă, se scot cu o spumieră şi se pun într-un coş de friteuză, se scufundă coşul în friteuză cu ulei şi se ţin pană ce cartofii se rumenesc şi se umflă ca gogosile. Se ridică apoi coşul din friteuză, se scurge de grăsime, se răstoarnă cartofii pe un platou şi se sărează.
Cartofi 1 kg, ulei 150 g, sare.
Mod de preparare :
Se aleg cartofi de aceeaşi mărime şi se curăţă de coajă. Se taie felii (în lungimea cartofului cu grosimea de 5 mm) şl se şterg bine cu un ştergar. Se pun cartofii într-o cratiţă cu ulei fierbinte, avand grijă să nu se pună unii peste alţii. După 7—8 min. încep să se umfle şi, pe măsură ce se umflă, se scot cu o spumieră şi se pun într-un coş de friteuză, se scufundă coşul în friteuză cu ulei şi se ţin pană ce cartofii se rumenesc şi se umflă ca gogosile. Se ridică apoi coşul din friteuză, se scurge de grăsime, se răstoarnă cartofii pe un platou şi se sărează.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :