FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,094
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu telina

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu telina

 Q:   Intreaba despre Carne cu telina       
Carne cu telina Ingrediente

600 g carne, 100 g untură sau ulei, 300 g ceapă, 1 lingură de bulion, 1 lingură de făină, 600 g ţelină curăţată, 1 legătură de pătrunjel verde, 1/2 lămaie, piper, sare, 100 ml vin.

Mod de preparare

Carnea se taie în bucăţi, se sărează puţin şi se prăjeşte în puţină untură, pană capătă o pojghiţă puţin rumenă, după care se scoate în alt vas.

In untura rămasă se căleşte ceapa tăiată foarte mărunt, se adaugă făina şi se mai călesc 5—6 min, amestecandu-se, după care se adaugă bulionul, se stinge cu 1/2 l de apă caldă şi se lasă să dea în fiert.

Se răstoarnă apoi peste, carn e, sau invers şi se fierb împreună pană carnea este gata.

între timp, se curăţă ţelina, se spală şi se taie în rondele groase de 1 cm apoi acestea se taie în sferturi şi se prăjesc în restul de untură.

Ţelina prăjită se adaugă la carnea cu sos, apoi se adaugă vin, zeama de lămaie, piper, sare, după gust, şi se lasă să mai fiarbă 10 min.

La servit se prepară cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: carne, telina, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :