Statistics:
Visits: 901 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de varza
Q: | Intreaba despre Budinca de varza |
Ingrediente :
Varză dulce 1 kg. ceapă 100 g, ulei 50 g, lapte 300 ml, gris 100 g, ouă 5 buc, caşcaval 150 g, unt 50 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă varza de frunzele veştede, se toacă mărunt, se fierbe timp de 25 minute în apă cu sare şi se scurge bine. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se toarnă peste varză. Grisul se fierbe în lapte, se lasă să se răcească, se amestecă cu gălbenuşurile, 100 g caşcaval ras, sare şi piper, iar Ia sfârşit se pun albuşurile bătute. Compoziţia aceasta se amestecă cu varza şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt. Pe deasupra se presară restul de caşcaval şi se pun bucăţi mici de unt. Se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
Varză dulce 1 kg. ceapă 100 g, ulei 50 g, lapte 300 ml, gris 100 g, ouă 5 buc, caşcaval 150 g, unt 50 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă varza de frunzele veştede, se toacă mărunt, se fierbe timp de 25 minute în apă cu sare şi se scurge bine. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se toarnă peste varză. Grisul se fierbe în lapte, se lasă să se răcească, se amestecă cu gălbenuşurile, 100 g caşcaval ras, sare şi piper, iar Ia sfârşit se pun albuşurile bătute. Compoziţia aceasta se amestecă cu varza şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt. Pe deasupra se presară restul de caşcaval şi se pun bucăţi mici de unt. Se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :