FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,346
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Alivanca moldoveneasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Alivanca moldoveneasca

 Q:   Intreaba despre Alivanca moldoveneasca       
Alivanca moldoveneascaIngrediente:

Mălai 225 g, lapte S00 ml, smantană 300 g, unt 100 g, zahar 125 g, branză de vaci 200 g, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1 plic, sare.

Mod de preparare:

Mălaiul se opăreşte cu lapte fiert. Branza de vaci se freacă cu 50 g zahăr şi ouăle, pană ce se obţine o pastă omogenă. Se amestecă cu mălaiul opărit, se adaugă 100 g smantană, 80 g unt, sare şi praf de copt. Se unge o tavă cu restul untului, se toarnă compoziţia într-o tavă şi se coace în cuptor, la început la un foc iute şi se continuă coacerea ia un foc potrivit. Cand alivanca este gata, se scoate din cuptor, se porţionează şi se serveşte cu smantană amestecată cu restul de zahăr şi zahăr vanilat.


Tag-uri: dulciuri, unt, branza, zahar vanilat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :