Statistics:
Visits: 1,249 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sunca de casa
Q: | Intreaba despre Sunca de casa |
Ingrediente:
Pulpă de porc 1 buc. salpetru de Chile 10 g, dafin 3 foi, coreandru 20 g, piper 2 g, cuişoare 4 buc, sare 50 g, vin 200 ml, ienibahar 2 g.
Mod de preparare:
Din salpetru, foi de dafin, coreandru, piper, cuişoare, sare şi apă se prepară un baiţ, care se fierbe 10 min. şi se lasă să se răcească. Se aşează în acest baiţ pulpa de porc astfel încat să fie acoperită de baiţ. Se ţine la frig 7- 10 zile, se scoate din baiţ, se zvantă şi se pune în afumătoare la un fum călduţ timp de 4- 5 zile. In ultima zi se ţine 2- 3 ore la fum cald. Se fierbe în apă, în care s-a pus un pahar de vin, ienibahar şi piper.
Pulpă de porc 1 buc. salpetru de Chile 10 g, dafin 3 foi, coreandru 20 g, piper 2 g, cuişoare 4 buc, sare 50 g, vin 200 ml, ienibahar 2 g.
Mod de preparare:
Din salpetru, foi de dafin, coreandru, piper, cuişoare, sare şi apă se prepară un baiţ, care se fierbe 10 min. şi se lasă să se răcească. Se aşează în acest baiţ pulpa de porc astfel încat să fie acoperită de baiţ. Se ţine la frig 7- 10 zile, se scoate din baiţ, se zvantă şi se pune în afumătoare la un fum călduţ timp de 4- 5 zile. In ultima zi se ţine 2- 3 ore la fum cald. Se fierbe în apă, în care s-a pus un pahar de vin, ienibahar şi piper.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :