FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,212
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sunca de casa

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sunca de casa

 Q:   Intreaba despre Sunca de casa       
Sunca de casaIngrediente:

Pulpă de porc 1 buc. salpetru de Chile 10 g, dafin 3 foi, coreandru 20 g, piper 2 g, cuişoare 4 buc, sare 50 g, vin 200 ml, ienibahar 2 g.

Mod de preparare:

Din salpetru, foi de dafin, coreandru, piper, cuişoare, sare şi apă se prepară un baiţ, care se fierbe 10 min. şi se lasă să se răcească. Se aşează în acest baiţ pulpa de porc astfel încat să fie acoperită de baiţ. Se ţine la frig 7- 10 zile, se scoate din baiţ, se zvantă şi se pune în afumătoare la un fum călduţ timp de 4- 5 zile. In ultima zi se ţine 2- 3 ore la fum cald. Se fierbe în apă, în care s-a pus un pahar de vin, ienibahar şi piper.


Tag-uri: sunca, afumatura, cuisoare, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :