Statistics:
Visits: 760 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata verde II
Q: | Intreaba despre Salata verde II |
Ingrediente:
2- 3 salate verzi cu miez sau mai multe dacă sunt mici, ulei, sare, oţet sau zeamă de lămaie.
Mod de preparare:
Se alege salată tanără, proaspătă şi cu miez. Se îndepărtează primele foi veştede şi pătate, iar restul salatei se spală în mai multe ape reci, după care se taie în lung în 4 sau în 6. Dacă salata este prea tanără şi nu are încă miez, se alege foaie cu foaie, se pune în salatieră şi se toarnă sosul peste ea în momentul servirii.
Separat, într-o ceaşcă, se prepară sosul, din ulei şi oţet, sau zeamă de lămaie. La nevoie oţetul se poate dilua cu puţină apă, iar după plac se poate adăuga o linguriţă de muştar sau zahăr, sau, după preferinţă, se poate adăuga la salată şi puţin mujdei de usturoi.
2- 3 salate verzi cu miez sau mai multe dacă sunt mici, ulei, sare, oţet sau zeamă de lămaie.
Mod de preparare:
Se alege salată tanără, proaspătă şi cu miez. Se îndepărtează primele foi veştede şi pătate, iar restul salatei se spală în mai multe ape reci, după care se taie în lung în 4 sau în 6. Dacă salata este prea tanără şi nu are încă miez, se alege foaie cu foaie, se pune în salatieră şi se toarnă sosul peste ea în momentul servirii.
Separat, într-o ceaşcă, se prepară sosul, din ulei şi oţet, sau zeamă de lămaie. La nevoie oţetul se poate dilua cu puţină apă, iar după plac se poate adăuga o linguriţă de muştar sau zahăr, sau, după preferinţă, se poate adăuga la salată şi puţin mujdei de usturoi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :