Statistics:
Visits: 757 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui umpluti cu pesmet si nuca
Q: | Intreaba despre Pui umpluti cu pesmet si nuca |
Ingrediente
2-3 pui intregi, 60 g unt, 200 g pesmeţi, 1/4 L lapte, 200 g miez de nucă, 2-3 ouă, sare.
Mod de preparare
Puii, curăţaţi şi spălaţi, se scurg, li se scot plămanii şi osul pieptului şi se umplu cu următoarea compoziţie: pesmeţii se sfaramă şi se umezesc cu lapte, se adaugă gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă şi miezul de nucă pisat.
Se amestecă potrivindu-se de sare şi cu această compoziţie se umplu puii. Se coase fiecare pui şi se aşază intr-o tavă unsă, se ung şi ei cu unt şi se introduc in cuptorul bine incălzit, lăsandu-se pană se rumenesc.
Se servesc reci sau calzi, tăiaţi in două sau in patru.
2-3 pui intregi, 60 g unt, 200 g pesmeţi, 1/4 L lapte, 200 g miez de nucă, 2-3 ouă, sare.
Mod de preparare
Puii, curăţaţi şi spălaţi, se scurg, li se scot plămanii şi osul pieptului şi se umplu cu următoarea compoziţie: pesmeţii se sfaramă şi se umezesc cu lapte, se adaugă gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă şi miezul de nucă pisat.
Se amestecă potrivindu-se de sare şi cu această compoziţie se umplu puii. Se coase fiecare pui şi se aşază intr-o tavă unsă, se ung şi ei cu unt şi se introduc in cuptorul bine incălzit, lăsandu-se pană se rumenesc.
Se servesc reci sau calzi, tăiaţi in două sau in patru.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :