Statistics:
Visits: 559 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu marar
Q: | Intreaba despre Pui cu marar |
Ingrediente
1 kg pui, 100 g untură sau ulei, 2-3 cepe, 1 lingură de bulion, 50 g făină, 2-3 linguri de mărar tăiat mare, cateva roşii, sare, oţet.
Mod de preparare
Puii se taie in bucăţi (sferturi) care se sărează şi se prăjesc cu jumătate din cantitatea de ulei, apoi se scot in alt vas.
In uleiul rămas se adaugă restul de ulei, ceapa tăiată felii şi după ce s-a călit se adaugă făina şi se stinge cu bulionul subţiat cu apă; se lasă să fiarbă 10—15 min, după care sosul se strecoară prin sită, pasandu-se peste carnea de pui.
Se mai fierbe 5—6 min şi se adaugă mărarul tăiat mai mare, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate in bucăţi mici, sare şi oţet, după gust. Spre sfarşitul fierberii se pot adăuga 2—3 linguri de smantană.
1 kg pui, 100 g untură sau ulei, 2-3 cepe, 1 lingură de bulion, 50 g făină, 2-3 linguri de mărar tăiat mare, cateva roşii, sare, oţet.
Mod de preparare
Puii se taie in bucăţi (sferturi) care se sărează şi se prăjesc cu jumătate din cantitatea de ulei, apoi se scot in alt vas.
In uleiul rămas se adaugă restul de ulei, ceapa tăiată felii şi după ce s-a călit se adaugă făina şi se stinge cu bulionul subţiat cu apă; se lasă să fiarbă 10—15 min, după care sosul se strecoară prin sită, pasandu-se peste carnea de pui.
Se mai fierbe 5—6 min şi se adaugă mărarul tăiat mai mare, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate in bucăţi mici, sare şi oţet, după gust. Spre sfarşitul fierberii se pot adăuga 2—3 linguri de smantană.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :