FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 983
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dulceata de visine

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Dulceata de visine

 Q:   Intreaba despre Dulceata de visine       
Dulceata de visineIngrediente

1,5 kg visine, 1,250 kg zahar, 2-3 linguri de zeama de lamaie, sau 100 g glucoza, vanilie.

Mod de preparare

Se spala visinele, se curata de codite si li se scot samburii. Se aseaza apoi intr-o cratita, alternativ, un strat de visine si un strat de zahar, ultimul strat fiind de zahar, se acopera cu un prosop umezit si bine scurs, lasandu-se asa pana a doua zi.

Se pot pune la fiert si dupa cateva ore, daca visinele au lasat destula zeama. Se adauga zeama de Iamaie sau glucoza (nu se mai adauga apa), apoi cratita cu visine se pune pe foc domol si nu direct pe flacara.

Dupa ce s-a fiert 20—30 min si se observa ca visinele plutesc in tot siropul pana la fund, se ia dulceata de pe foc, se roteste cratita miscandu-se usor inainte si inapoi de cateva ori ca sa se adune spuma la un loc, dupa care aceasta se ia cu lingura si se indeparteaza.

Dupa ce dulceata s-a racit se pune in borcane.


Tag-uri: dulceata, visine, dulceata de visine



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 17 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :