FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 985
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Branzoaice de cartofi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Branzoaice de cartofi

 Q:   Intreaba despre Branzoaice de cartofi       
Branzoaice de cartofiIngrediente

600 g cartofi, 400 g făină, 4 ouă, 300 g brînză telemea, 50 g unt, 100 ml lapte, 30 g drojdie, sare.

Mod de prepapare

Cartofii fierţi se scurg de apă, se trec prin sită sau se sfăramă cu telul. Separat se amestecă drojdia de bere cu lapte călduţ şi făină, lăsandu-se la un loc călduţ să crească. După ce drojdia a crescut se adaugă restul de făină, untul topit, 2 ouă, cartofii frămantaţi, sare şi se frămantă ca un aluat obişnuit de tare. Se împarte apoi aluatul în bucăţi egale şi fiecare bucată se întinde ca o foaie în formă de pătrat, pe care se pune cate 1 lingură de umplutură preparată din branză frămantată cu 1 lingură de gris, 1 lingură de făină şi cu restul de ouă. Se aduc varfurile pătratului de aluat la mijlocul acestuia şi se strang (se apasă) puţin. Se ung cu ou bătut, se aşază pe o tavă unsă (nu prea rece), se mai lasă la un loc călduţ 10-20 min, după care se coc în cuptorul bine încălzit, pană ce se rumenesc branzoaicele. Se servesc calde.


Tag-uri: branzoaica, cartofi, faina, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :