FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 733
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa bulgareasca de macris

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa bulgareasca de macris

 Q:   Intreaba despre Supa bulgareasca de macris       
Supa bulgareasca de macrisIngrediente

1 kg măcriş, 100 g orez, 100 g unt, 100 g smantană, 2 gălbenuşuri, 50 g făină, zahăr, sare.

Mod de preparare

Măcrişul se curăţă de cotoare, se spală in mai multe ape, se scurge
bine de apă şi se zvantă, apoi se taie nu prea mărunt, se pune intr-o cratiţă cu unt incălzit şi se căleşte 5-6 min pe foc iute, după care se stinge cu supă de legume sau cu apă clocotită cu puţină sare.

Se adaugă orezul ales şi spălat şi se lasă să fiarbă la foc mic, acoperit. Când orezul este gata, se ia vasul de pe foc şi se lasă puţin să se evapore, după care se drege in felul următor:
gălbenuşurile se freacă cu puţină sare, făină, smantană şi se subţiază adăugand treptat câte puţină supă până aceasta se termină, sau compoziţia de gălbenuşuri se introduce direct in vasul cu supă.


Tag-uri: supa, macris, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :